Praktisch 2017-12-13T02:27:30+00:00

praktijk lisette dierick

EFT relatietherapie en individuele begeleiding in Zeist

06-40749212

Gratis oriënterend gesprek

Praktisch

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten, wil je kijken of mijn aanpak geschikt is en of we een goede klik hebben met elkaar? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. We kunnen dan kennis maken, ik kan wat meer uitleg geven over mijn manier van werken en over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de begeleiding en we kunnen kijken of dat aansluit op je verwachtingen.

Tarieven

  • Oriënterend gesprek 45min : GRATIS
  • Individuele sessie 1u : 85€ *
  • Relatiesessie 1,5u : 110€ *
  • Coaching 1u : 100€/uur (op coaching betaal ik 21% BTW, vandaar de hogere prijs)

* Korting is bespreekbaar voor diegenen voor wie de kosten de reden zou zijn af te zien van de begeleiding.

Vergoeding

Vaak is vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.
U declareert dan als alternatieve behandeling onder mijn AGB-code/zorgver¬leners¬nummer. Ik ben geregistreerd bij NVPA (Beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten) en bij RBCZ. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar of ze alternatieve behandelaars van deze beroepsgroepen vergoeden.

Afzeggen

Afzeggen kan zonder kosten tot 24u van tevoren (bellen, SMS of WA). Bij te late afzegging wordt in principe 50€ in rekening gebracht. Als je verhinderd bent, denk er dan aan om bijtijds af te zeggen.

Duur en frequentie van de begeleiding

De sessies vinden doorgaans eens in de twee weken plaats, in het begin soms wekelijks.
Individuele sessies duren 1u, relatiesessies duren 1,5 uur.

Hoeveel sessies men nodig heeft is afhankelijk van de thematiek. Gemiddeld levert een traject van 10-20 sessies veel op (zowel voor relatiebegeleiding als voor individuele begeleiding). Na de eerste vijf sessies kijken we samen of de begeleiding passend is, welke thema`s er spelen en hoe lang het traject ongeveer gaat duren.

Relatietherapie

Gesprekken: De therapie bestaat voornamelijk uit gesprekken. Maar alleen de sessies zijn onvoldoende om nieuwe wegen in te slagen.

Huiswerkopdrachten: Een therapie werkt pas als je het geleerde gaat toepassen in het dagelijks leven met elkaar. Dus ook thuis werken jullie gericht aan jullie relatie aan de hand van opdrachten en oefeningen. Mensen die de opdrachten doen trekken daar veel profijt uit. Ze hebben al snel het gevoel dat ze weer in gesprek zijn met elkaar, en zich weer meer durven open te stellen, waardoor ze de relatie weer als prettig ervaren.

Gratis terugkomgesprek: Na afronding van de therapie biedt ik jullie een gratis terugkomsessie aan om ervoor te zorgen dat jullie het behaalde resultaat vast houden en scherp blijven.